talpbetét gyártás

Lehetőség van szaküzletünkben egyedi talpbetét készítésére, melyet szinte az országban is egyedülálló módon talpbetét-készítő géppel készítünk el (lásd a fenti képeken).

A számítógépes talpvizsgálat díjmentesen igénybe vehető.

A lehető legpontosabb paraméterek alapján készítjük el talpbetéteit, minőségi járásélményt biztosítva.

A végeredmény egy csakis Önhöz passzoló talpbetét, pont olyan kivitelben, amilyenre az Ön lábának szüksége van!

EGY PÁR TALPBETÉT ÁRA: 19.500 Ft (Az ár az áfát tartalmazza).

További részletekért látogasson el szaküzletünkbe, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


– Minden szempontra figyel!

Aki ismeri a lúdtalp, kalapácsujj (bütyök) okozta kellemetlen tüneteket, köztük a gyakori derék-, hát-, térd- és csípőfájdalmat, az ízületi gyulladást, vagy például cukorbetegség miatti lábdeformációval él, pontosan tudja, mennyire fontos a cipőhöz és lábfejhez egyaránt tökéletesen illeszkedő talpbetét minősége.

Bizony, sokat számít a talpbetét párnázottsága, a ruganyossága, a sokszínűsége, a vízállósága, az áramvonalas forma, a cipőhöz tökéletes illeszkedése. Számít, mennyire kemény a betét anyag, mekkora a sarok- és boltozatmagasság.

Mindezt figyelembevéve gyárt talpbetétet az egyedülálló CAD-CAM technológiával működő gép: a háromdimenziós lézerszkennelő leméri a talp körvonalát és magasságát, ha szükséges, akkor a hosszútávú talpvizsgálat részeként nyomáseloszlás mérést végez, harmadik lépésként pedig – szoftver segítségével – a szakember megtervezi a gumihoz hasonló, puha, rugalmas anyagú talpbetétet, majd jöhet a kivitelezés.

– Törődjön lába egészségével!

Ha a süllyedő lábboltozat kezeletlen marad, felnőtt korban is kialakuló lúdtalphoz, illetve erős derék-és csípőfájdalomhoz vezethet. Minőségi talpbetéttel a folyamat megállítható, a fájdalom megszüntethető. A harántboltozat-süllyedés sokaknál bütykösödést okoz, ezért fontos, hogy lúdtalpbetét emelje meg a lábfejet, ezzel kivédhető a további süllyedés.

– Kész is kapható!

Szaküzletünkben méretsorozat gyártású Berkemann talpbetétek is kaphatóak nagy választékban, ezek szintén kiváló minőségűek: követik a talp vonalát, és 5 ponton alátámasztják azt. Főleg azoknak ajánlottak, akik társbetegségben, durva lábfej-deformációban nem szenvednek, viszont enyhe bokasüllyedésük van, vagy napközben sokat ácsorognak, ezzel terhelve lábfejüket.