gyógycipő gyártás

NÁLUNK NEM EGY KAPTAFÁRA KÉSZÜLNEK A CIPŐK!

Sokan hiszik azt, hogy egy gyógycipő csakis otromba lehet, de aki ellátogat szaküzleteinkbe, az éppen ennek az ellenkezőjéről győződhet meg.

Mi a speciális gyógycipők széles választékát kínáljuk a papucsoktól a szandákon át a cipőkig. Ezek a lábbelik nemcsak ügyelnek a láb egészségére, de egyben divatosak is. Ráadásul a szokásos fél helyett egyéves garanciát vállalunk rájuk.

A felnőttek mellett gyerekeknek is tudunk olyan divatos lábbelit ajánlani, amelyek használatával akár a lúdtalp kialakulása is megelőzhető.

Mivel cégünk gyógycipők gyártásával is foglalkozik, a legspeciálisabb igényeket is képesek vagyunk személyre szabott megoldásokkal kiszolgálni.

Nagy hangsúlyt fektetünk az alaposságra. Ennek részeként egyedi méretvétel alapján, a lábfej, illetve talp jellegzetességeit teljes mértékben figyelembe véve méretet veszünk ügyfeleink lábáról, amely alapján személyre szabott kaptafát készítünk. A cipő felsőrésze ez alapján készül el. A félkész lábbelit ezután felpróbálja a megrendelő, és ha szükséges, tovább igazítunk rajta. A talp csak ez után kerül a cipőre.

Bár a mintavételtől számítva 4-6 hétig is tarthat egy-egy személyre szabott lábbeli elkészítése, az olyan tartósságot és kényelmet garantál, hogy viseletét akár tízórás használat után is kényelmesnek érzi.