gyógycipők és gyógypapucsok

Mi történik, ha lábunk a nap nagy részére beleszorul egy számára kényelmetlen cipőbe? Ha talpunk kénytelen úgy megtartani testünk egész súlyát, hogy közben egy nem megfelelő talapzaton áll?

Ilyenkor jön a lábfájás, a láb lelassuló vérkeringése, a kalapácsujj, a bütyök, a lúdtalp, sőt, a térd- és hátfájás.

Előzze meg a problémát! Válasszon minőségi és divatos gyógycipőink, szandáljaink és papucsaink közül! Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják nálunk a megfelelő lábbelit!

Árak: 9.500 Ft-tól

A Berkemann cipők körbeölelik a lábat, de közben fontos az is, hogy tartást biztosítson nekünk. A kényelemről, illetve testünk helyes tartásáról leginkább egy megfelelő talpbetét gondoskodhat.

Nem véletlen, tehát, hogy a Berkemann legnagyobb büszkesége az anatómiai talpbetét. Ez ugyanis öt ponton támasztja meg a lábat, és segíti a helyes testtartást.

Ezzel pedig biztosítják a fájdalommentes lépteket a Berkemann lábbelik.

A MEMO gyermekcipők egyedi tulajdonságaik révén alkalmasak arra, hogy segítsék megteremteni az alapjait a lábak egész életen át tartó teherbíró képességének .

Az erős és hosszan előrevezetett sarokkéreg és a belső oldalon előrevezetett sarok segít megakadályozni a belboka bedőlését, illetve megfelelő pozícióban tartja a sarokcsontot. A puha bőr felsőrész és bélés, illetve a szivacsgallér biztosítja a láb megfelelő szellőzését és kényelmét. A talp puha és rugalmas, támogatja a láb megfelelő gördítését.

A diagnosztikai talp segíti a szülőket a gyermek aktuális járásképének felmérésében.

A megelőzés illetve a láb deformitások kezelésének legfontosabb eszköze a talpbetétek mellett a rendszeres napi lábtorna, mely célzottan a lábboltozat kialakításában és megtartásában résztvevő izmokat erősíti.

A modellek divatosak és kiváló minőségűek, hogy a gyerekek szívesen és sokáig viseljék.