UJJ- ÉS LÁBPROTÉZISEK

prosthetics1

Szerzett vagy veleszületett végtaghiány esetén rendelhetők eszközök, melyek nemcsak kozmetikai célokat szolgálnak, hanem funkcionálisak, azaz visszaadják a járás, állás, fel-leülés és mindennemű mozgás képességét!

Otto Bock Aqualine vízálló combprotézis rendszer

Az Aqualine vízálló protézisrendszert használhatja medencében, vízparton vagy zuhany alatt.

Legyen szó klóros, vagy fürdővízről, a nedvesség nem árt ennek a protetikai rendszernek. Megnövelt tapadással a talpán, biztonságban érezheti magát, ha kilép a zuhanyból vagy a medence partján sétál.

Ez a moduláris rendszer ideális mind a térd alatt, mind a térd felett amputáltak számára.

A természetes megjelenéshez a különálló nagy lábujj is hozzájárul. A kialakítás szandál illetve strandpapucs viseletét is lehetővé teszi nyáron.

Könnyű tisztítani.

Otto Bock futóprotézis szabadidős és professzionális sportolók számára

Jó hír az aktív életmódot folytató comb amputáltak számára: a futás elérhető közelségbe került!

A 3S80 Sport térdízület és az 1E90 Sprinter karbonszálas protézisláb tökéletes kombináció a futás szerelmeseinek. Ez az egyedi sportprotézist magas szintű funkcionalitást és kiemelkedő viselési kényelmet biztosít számukra. Legfeljebb 100 kg testsúlyig terhelhető.

A Sport térdízület műszaki paramétereit kifejezetten a futósportokhoz optimalizálták, ennek eredményeképpen remekül csillapít nagy lépéssebesség esetén is. Manuális zárral is rendelkezik a sportolás előtti és utáni biztonságos álláshoz, illetve bemelegítéshez és nyújtáshoz.

Az ellenálló karbonszálas protézisláb pedig ideális a futósportokhoz. A testsúlytól és a futás stílusától – kocogás vagy sprint – függően a protézisláb különböző keménységű változatokban rendelhető.

Szilikonos ujjpótlás

A protézisek amputációs szinttől függően nemcsak esztétikai pótlásként működhetnek, hanem funkcionálisan segítséget nyújtanak, pl.: fogás, írás, gépelés stb. közben.