GYÓGYCIPO KÉSZÍTÉS

"

AHOL NEM EGY KAPTAFÁRA KÉSZÜLNEK A CIPŐK...

Személyre szabott kényelmet kínálnak a kézzel készített, divatos lábbelik

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL  KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

6722 Szeged,

Boldogasszony sgt. 37.

H-P 9-15

 

 

  /  

6900 Makó,
Szép u. 32.

H-P 10-14

 

Sokan hiszik azt, hogy egy gyógycipő csakis otromba lehet, de aki ellátogat szaküzletünkbe, az éppen ennek az ellenkezőjéről győződhet meg.

 

A minőségi gyógyászati segédeszközöket kínáló szaküzletünkben a speciális gyógycipők széles választékát kínáljuk a papucsoktól a szandákon át a félcipőkig. Ezek a lábbelik viszont nemcsak ügyelnek a láb egészségére, de egyben divatosak is. Ráadásul a szokásos fél helyett egyéves garanciát vállalunk rájuk.

 

A felnőttek mellett gyerekeknek is tudunk olyan divatos lábbelit ajánlani, amelyek használatával akár a lúdtalp kialakulása is megelőzhető.

Mivel cégünk gyógycipők gyártásával is foglalkozik, a legspeciálisabb igényeket is képesek vagyunk személyre szabott megoldásokkal kiszolgálni.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk az alaposságra. Ennek részeként egyedi méretvétel alapján, a lábfej, illetve talp jellegzetességeit teljes mértékben figyelembe véve méretet veszünk ügyfeleink lábáról, amely alapján személyre szabott kaptafát készítünk. A cipő felsőrésze ez alapján készül el. A félkész lábbelit ezután felpróbálja a megrendelő, és ha szükséges, tovább igazítunk rajta. A talp csak ez után kerül a cipőre.

 

Bár a mintavételtől számítva 2-4 hétig is tarthat egy-egy személyre szabott lábbeli elkészítése, az olyan tartósságot és kényelmet garantál, hogy viseletét akár tízórás használat után is kényelmesnek érzik.

 

 

EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ GYERMEK CIPŐK

EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ FELNŐTT CIPŐK

Orto-Pharma-Reha Kft

2020